0255 228 001

Over Aquaservice Nederland

Over Aquaservice Nederland
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Aquaservice Nederland

Aquaservice Nederland zorgt voor veilig drinkwater. Met ons gedreven team en de meest geavanceerde apparatuur, waaronder onze speciaal voor desinfectie van drinkwaterinstallaties ingerichte vrachtwagen, realiseren we veilige installaties bij grote en kleine partijen.

Het team
Het team van Aquaservice Nederland werkt dagelijks aan schone drinkwaterinstallaties voor onze klanten. Al onze medewerkers hebben stuk voor stuk een enorme vakkennis en focus op klanttevredenheid. Aquaservice Nederland is BRL 6010-gecertificeerd, het keurmerk voor legionellapreventie. Kennis maken met Aquaservice Nederland? Bekijk onze recente cases of neem direct telefonisch contact op via 0255-228001.

Risicoanalyse en beheersplan
De legionella risicoanalyse geeft een helder beeld van de staat van uw drinkwaterinstallatie. Het op maat gemaakte beheersplan geeft inzicht in de benodigde beheersmaatregelen.

Desinfectie drinkwater-installatie
Aquaservice Nederland is expert in het uitvoeren van water/luchtreinigingen. En ook voor chemische en thermische reiniging en desinfectie zit u goed bij Aquaservice Nederland. We doen alles voor veilig drinkwater.  

Keerklepcontrole
De meeste drinkwaterinstallaties bevatten beveiligingen die voorkomen dat vervuild water terugstroomt. Aquaservice Nederland plaatst, controleert en vervangt deze keerkleppen.

 

Installatieaanpassingen
Dode leidingstukken, delen in het leidingwerk waar geen doorstroming is, vragen om aanpassingen aan de drinkwaterinstallatie. Reken op de expertise van Aquaservice Nederland.

Advies en beheer 
Aquaservice Nederland zorgt voor zekerheid. Met gericht advies en vakkundig beheer van de installatie weten we samen besmetting met legionella en andere bacteriën, virussen en schimmels te voorkomen.  

Certificering
Geïntereseerd in de officiële certificaten van Aquaservice Nederland?
Lees hier meer!

Uw waterinstallaties laten beheren door één van onze specialisten?