+31 (0) 343 475 092

Desinfectie drinkwaterinstallatie

Desinfectie drinkwaterinstallatie
Geheel vrijblijvend!
contact opnemen

Desinfectie drinkwaterinstallatie

Aquaservice Nederland is expert in het desinfecteren van drinkwaterinstallaties. Onze speciaal voor desinfectie van drinkwaterinstallaties ingerichte vrachtwagen stelt ons in staat snel een veilige situatie te creëren. Met deze mobiele spoelinstallatie voeren we naast water/luchtreiniging ook chemische en thermische reiniging en desinfectie van de drinkwaterinstallatie uit. Snel en deskundig, zodat U zeker bent van veilig drinkwater.

Reiniging drinkwaterinstallatie: Aquaservice Nederland regelt het voor u.

De oorzaak aanpakken

Voordat we de desinfectie van de drinkwaterinstallatie uitvoeren doen we een uitgebreide vooropname. Onze aandacht gaat tijdens deze zogeheten quickscan onder meer uit naar dode leidingstukken, niet in gebruik zijnde tappunten en hotspots. We kijken daarnaast naar de staat van de installatie en de materialen waarin deze is uitgevoerd. Deze factoren zijn bepalend voor het soort reiniging en desinfectie. Zijn er kritieke punten in de drinkwaterinstallatie? Dan zorgen we voordat we tot desinfectie overgaan eerst voor de aanpassing van de installatie. Zo weten we herhaling te voorkomen. Aquaservice Nederland is specialist in:

Reiniging drinkwaterinstallatie met lucht
Het reinigen van de drinkwaterinstallatie met gecomprimeerde luchtbellen is effectief en bovendien zeer milieuvriendelijk.

Thermische desinfectie drinkwaterinstallatie
De legionellabacterie gedijt het beste bij een temperatuur tussen de 25 en 50°C. Bij thermische desinfectie van uw drinkwaterinstallatie spoelen we deze door met water met een temperatuur tot 90°C waardoor de bacterie snel vernietigd wordt.

Chemische desinfectie drinkwaterinstallatie
Een zeer effectieve manier van reinigen is chemische desinfectie van de drinkwaterinstallatie . Het doodt de legionellabacterie en andere micro-organismen en verwijdert bovendien de in de loop der tijd ontstane sedimentlaag en biofilm in de waterleiding.

Snel handelen

Bij Aquaservice Nederland vinden we het heel normaal dat we een drinkwaterinstallatie snel veilig stellen. Hiervoor maken we onder meer gebruik van douchefilters en waar nodig sluiten we delen van de waterleiding af. Na het uitvoeren van de desinfectie en het plaatsen van de filters kun je de waterleiding direct weer in gebruik nemen.

Voorkom onveilige situaties

Zorg voor legionellapreventie met een optimaal werkende drinkwaterinstallatie, laat deze periodiek controleren door het team van Aquaservice Nederland! Vanzelfsprekend vallen ook de monstername en laboratoriumanalyse onder onze expertise. Een overzichtelijk rapport geeft na elke controle inzicht in alle meetgegevens. Laat de desinfectie van de drinkwaterinstallatie over aan Aquaservice Nederland. We controleren, repareren en monitoren jouw drinkwaterinstallatie zodat U zeker bent van veilig drinkwater.

 

contact opnemen
neem vrijblijvend contact met ons op
geheel vrijblijvend!
Velden met een * zijn verplicht
+31 (0) 343 475 092